Mindig nyitottak vagyunk az innovációra és az új termékek fejlesztésére.

Mobil emelő megoldások:

Előnyök

Növelje a hatékonyságot úgy, hogy kevesebbel többet ér el:

A Pronomic emelőkocsival okosabban dolgozik, nem pedig keményebben. Anyagmozgató megoldásaink növelik a hatékonyságot azáltal, hogy kevesebb erőfeszítéssel többet tudnak elérni. Javítják a nehéz és nehézkes tárgyak kezelésének képességét, miközben optimalizálja a munkafolyamatokat.

Javítsa az ergonómiát és kerülje el a megerőltetésből származó sérüléseket:

Termékeink javítják a munkafeltételeket és megelőzik az esetleges sérüléseket azáltal, hogy segítenek kiküszöbölni a kézi emelést és a kapcsolódó műveleteket. Felhasználóink testreszabhatják az emelőeszközeinket a saját körülményeikhez és feladataikhoz, ami kiváló kompromisszumot eredményez a kedvező munkakörnyezet kialakításához.

Növelje a biztonságot és a vagyonvédelmet a személyzet és aruikat érintő balesetek kockázatának csökkentésével:

A beépített biztonsági funkciók biztosítják, hogy az emelőkapacitás ne legyen túllépve, és hogy ne legyenek nem tervezett leállások cégükben. A Pronomic emelősegédei megvédik a rakományt / árut a sérülésektől, és minimalizálják a személyzetet érintő balesetek kockázatát.

Technológia

Az általunk kifejlesztett modulkoncepció nagy rugalmasságot biztosít a legmagasabb minőségben, ugyanakkor lehetővé teszi a kocsik egyszerű átkonfigurálását, amikor az igények megváltoznak.

Kategóriájában a legkönyebben kezelhető emelőkocsikat kínáljuk alacsony súlyának és kialakításának köszönhetően. Ezen a tulajdonságok biztosítják, hogy kiválóan tudják a cégek munkakörnyezetükhöz beállítani vagy folyamataikhoz hozzáilleszteni a tökéletes berendezést. Emelőgépeink csökkentik annak kockázatát, hogy a személyzet megerőltetésből származó sérüléseket szenvedjenek el. Az ergonomikus emelőeszközeink a központi főfékrendszerrel és a kapcsolható irányzárral a hátsókerekeken megkönnyítik a fel- és lerakodást.

A maximális biztonságot a beépített kioldó kuplung funkcióval érhetjük el, amely védelmet nyújt a becsípődések ellen, illetve megakadályozza az emelőgép elbillenését. Az oszlopok orsós hajtása további biztonságot és nagy pontosságot biztosít az emelési feladatokban, A túlterhelés elleni védelem csökkenti a túlterhelésből származó balesetek kockázatát és növeli az irányítást a folyamat felett.

Kapcsolatfelvétel / Ajánlatkérés

deko logo

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek.