Egyedi Szerszámok

Emelőeszközök bármilyen munkahelyzethez és környezethez igazítva

Az egyedi emelőeszközöket és szerszámokat kifejezetten azzal a céllal tervezzük, hogy tökéletesen illeszkedjenek a megrendelői igényekhez és a munkafolyamatokhoz.

A több éves tapasztalatunkkal és a különböző ágazatokban dolgozó ügyfeleinkkel folytatott tapasztalatcsere útján kifejlesztettünk számos olyan egyedi megoldást, ami megfelel a szigorodó biztonsági követelményeknek és kielégíti a termelékenységi igényeket. Munkánk eredményeként számos szabványos adaptert kialakítottunk ki, hoztunk létre.

Az általunk gyártott ergonomikus mobil emelő megoldások segítenek 325 kg -ig terjedő áru emelésében, mozgatásában, forgatásában vagy kezelésében. A különböző iparágakban használatos tekercsek, dobok, dobozok, zsákok, műanyag ládák és rekeszek, panelok, tartályok vagy késztermékek, kezelésének biztonságát támogatjuk eszközeinkkel amelyek a napi folyamataikhoz elengedhetetlenek. Egyedi megoldásaink megkönnyítik az Ön munkáját, minden nap.

Az egyedi kialakítású emelőszerszámokat úgy tervezzük, hogy használatuk hatékonyan, ergonómikusan és biztonságosan szolgálja Önt. Nem lenne jó, ha hatékonyabban végezhetné folyamatait emelőeszközeinkkel? Ha megszünteti a kézi emelésű műveleteket, melyek magukban hordozzák a veszélyforrást a biztonságos és irányított emelés drasztikusan növeli a biztonságot, és kevesebb baleset történik az áruval és a személyzettel.

Okosan megtervezett kiegészítőink, egyszerűen utólag is felszerelhetőek, segítik és egyszerűsítik a munkanapot.

Segítünk megoldani az anyagmozgatás nehéz és megerőltető műveleteit. Több mint 30 éve segítettünk számos ügyfelünknek, és tapasztalt személyzetünk több évtizedes gyakorlattal dolgozik a Pronomicnál. keressen minket bizalommal, ha személyes segítségre van szüksége az ergonómikus mobil emelőmegoldások kiválasztásában, amelyek biztosítják az Ön cégénél az ergonómiát.

A megfelelő emelőgép hozzájárul a jobb és biztonságosabb munkahelyhez.

deko logo

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek.