Lift & Drive PRX

Az új Lift&Drive PRX sorozat új szintre emeli a hatékonyságot munkahelyén. A már bevált Lift&Drive P-sorozatra építkezve kifejlesztettük és megvalósítottuk a lítium-ion akkumulátorokkal való felszerelésének lehetőségét, kihasználva a technológia erejét és tartósságát ezzel kiegészítve a klasszikus ólom savas akkumulátorcsomag kínálatunkat. Az áramforrás egy intelligens felhasználóbarát kijelzővel és vezérlőrendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti az emelőberendezés kezelését és felügyeletét, hogy a lehető legtöbbet hozza ki minden emelőeszközből.

Ami az ergonómiát illeti, a Lift&Drive PRX a finoman hangolt részletekről szól. A gondosan áttervezett kormány több helyet biztosít a kezelőnek, jobb fogást és könnyebb beállítást tesz lehetővé, hogy minden munkatárs igényeihez alkalmazkodjon. A könnyű lítium-ion akkumulátorcsomag csökkenti az emelőgép önsúlyát, javítja a manőverezhetőséget és gyors, problémamentes akkumulátorcserét biztosít intenzív használat során. Lényegében a Lift&Drive PRX a biztonságos munka okos anyagmozgatásának jövőjét képviseli, bármilyen igénybevétel mellett.

Dokumentumok

deko logo

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek.